PRZYSTAWKI | |
Carpaccio z buraka z serem lazur (180g) | 20zł |
Śledź po wiejsku (150g) | 23 zł |
Tatar z polędwicy wołowej (125g) | 45 zł |
PRZEKĄSKI GORĄCE | |
Pierogi ruskie (175g) | 15 zł |
Wątróbki z jabłkiem i cebulą (180g) | 18 zł |
Krewetki w białym winie (160g) | 45 zł |
PASTA | |
Spaghetti bolognese (360g) | 35 zł |
Spaghetti Aglio e olio (250g) | 35 zł |
Ravioli ze szpinakiem i ricottą (330g) | 38 zł |
SAŁATY | |
Sałata z fetą (350g) | 35 zł |
Sałata z kurczakiem (500g) | 40 zł |
ZUPY | |
Rosół z domowym makaronem (250ml) | 12 zł |
Krem z pieczonego buraka z serem lazur (250ml) | 16 zł |
RYBY | |
Pstrąg z rusztu w migdałach, frytki,sałata z sosem vinaigrette (620g) | 69 zł |
Łosoś z tagliatelle, szpinakiem i suszonymi pomidorami (430g) | 75 zł |
DANIA GŁÓWNE | |
Kotlet schabowy, ziemniaki z wody, colesław (450g) | 44 zł |
Pierś z kurczaka, puree ziemniaczane, sałatka z buraków w sosie balsamicznym (570g) | 40 zł |
Klopsiki cielęce w sosie grzybowym z kluskami półfrancuskimi i surówką z czerwonej kapusty (470g) |
58 zł |
Policzki wołowe w sosie winnym z puree ziemniaczanym i surówką z czerwonej kapusty (530g) |
75 zł |
Burger z szarpaną wieprzowiną, frytki (560g) |
45 zł |
DESERY | |
Szarlotka z gałką lodów (125g) | 18 zł |
Sernik domowy (125g) | 18 zł |
Deser sezonowy | 20 zł |